Braviisol Leonardo HD

Merk
Braviisol
Type
Leonardo HD
Serienummer
MHD20141163
Bouwjaar
2014
Werkhoogte
4,90 mtr
Platform bel.
180 kg
Eigen gewicht
510 kg
Urenstand
14
PMG nr
3225
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Braviisol Leonardo HD masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 4,90 meter en een platformbelasting tot 180 kilogram is de eenpersoonshoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht van 510kg, elektrische besturing, zeer compacte bouw en een tot 1,70 meter uitschuifbaar platform, heeft de Leonardo HD perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan is deze Bravi Leonardo-HD van PMG Techniek de beste koop

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!