Easylift R130

Merk
Easylift
Type
R130
Serienummer
E1035
Bouwjaar
2007
Werkhoogte
12,20 mtr
Zijdel. bereik
6,50 mtr
Platform bel.
200 kg
Eigen gewicht
1500 kg
Urenstand
2217
PMG nr
2395
Extra informatie
Witte non marking rupsen.
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Easylift R130 rupshoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 12 meter en zijdelings bereik van 6,50 meter geeft rupshoogwerker een groot bereik. De bi energy uitvoering, accu en verbrandingsmotor, geeft deze Easylift R130 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. De rupsbanden en de stempels maken deze machine geschikt voor ieder  buiten terrein. De beperkte afmetingen, 0,89 m x 1,98 m, hem uitermate geschikt maken om iedere binnenlocatie te berijken, hij past door iedere deur. Zoekt u een tweedehands rupshoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Easylift R130 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!