Easylift R190

Merk
Easylift
Type
R190
Serienummer
E1400
Bouwjaar
2010
Werkhoogte
18,50 mtr
Zijdel. bereik
11,00 mtr
Platform bel.
200 kg
Eigen gewicht
2600 kg
Urenstand
2389
PMG nr
3557
Extra informatie
Witte non marking rupsen.
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Easylift R190 rupshoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 18,5 meter en zijdelings bereik van 11 meter geeft rupshoogwerker een groot bereik. De bi- energy uitvoering, Honda verbrandingsmotor en 230V elektriciteit, geeft deze Easylift R190 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. De rupsbanden en de stempels maken deze machine geschikt voor ieder terrein. De beperkte afmetingen,maken hem uitermate geschikt maken om iedere ocatie te bereiken. Zoekt u een tweedehands rupshoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Easylift R190 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!