Genie AWP-30S

Smalle uitvoering
Merk
Genie
Type
AWP-30S
Serienummer
AWP06-51978
Bouwjaar
2006
Werkhoogte
11,00 mtr
Platform bel.
159 kg
Eigen gewicht
355 kg
PMG nr
4473
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht

Deze Genie AWP30S masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 11 meter en een platformbelasting tot 159 kilogram is de eenpersoonshoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht van 355kg, elektrische besturing en zeer compacte bouw, heeft de AWP30S perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Door het lage eigen gewicht is deze machine zeer makkelijk manueel te verplaatsen. Werkt op accu. Zoekt u een tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Genie AWP 30 S van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!