Genie GR-20

Merk
Genie
Type
GR-20
Serienummer
GR15-40020
Bouwjaar
2015
Werkhoogte
8,02 mtr
Platform bel.
227 kg
Eigen gewicht
1112 kg
Urenstand
163
PMG nr
4736
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Genie GR-20 masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 6,62 meter en een platformbelasting tot 227 kilogram is de eenpersoonshoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht, elektrische besturing, zeer compacte bouw en een tot 1,40 meter uitschuifbaar platform, heeft de GR20 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een jonge, bouwjaar 2006, tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan is deze gr-20 van PMG Techniek de beste koop

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!