Genie GS-1530

Nieuwe wielen
Merk
Genie
Type
GS-1530
Serienummer
GS3008B-92059
Bouwjaar
2008
Werkhoogte
6,60 mtr
Platform bel.
272 kg
Eigen gewicht
1227 kg
Urenstand
613
PMG nr
3757
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Genie GS1530 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 6,60 meter en platformbelasting tot 272 kilogram, is de schaarhoogwerker perfect om zowel binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht, elektrische besturing en zeer compacte bouw heeft de GS1530 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden slechts 74 centimeter breed is, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Genie GS-1530 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!