Genie GS-2032

Uitgerust met nieuwe loopwielen
Merk
Genie
Type
GS2032
Serienummer
GS3214C-11947
Bouwjaar
2014
Werkhoogte
8,10 mtr
Platform bel.
363 kg
Eigen gewicht
2024 kg
Urenstand
320
PMG nr
3667
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Genie GS2032 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8 meter en een platformbelasting tot 363 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht, elektrische besturing en zeer compacte bouw heeft de GS2032 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en slechts 81 centimeter breed is, biedt deze machine een enorme flexibiliteit. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Genie GS-2032 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!