Genie GS-4069BE

Merk
Genie
Type
GS-4069BE
Serienummer
GS6916F-9055
Bouwjaar
2016
Werkhoogte
14,2 mtr
Platform bel.
363 kg
Eigen gewicht
4744 kg
Urenstand
183
PMG nr
4608
Extra informatie
Hybride
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Genie GS4069BE schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 14 meter en een platformbelasting tot 363 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. De betrouwbare hybride besturing, compacte bouw, 0,91 meter uitschuifbaar platform en grote hoogte heeft de G4069BE perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden biedt deze machine een enorme flexibiliteit voor zowel binnen als buiten. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Genie GS-4069BE van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!