Haulotte Compact 12

Merk
Haulotte
Type
Compact 12
Serienummer
CE119857
Bouwjaar
2006
Werkhoogte
12,20 mtr
Platform bel.
350 kg
Eigen gewicht
2800 kg
PMG nr
1706
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Haulotte Compact 12 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 12 meter en een platformbelasting tot 350 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, elektrische besturing en compacte bouw heeft de C12 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. De grote hefcapaciteit maakt deze machine zeer geschikt voor de zwaardere klussen. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Haulotte Compact 12 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!