Haulotte Compact 8

Merk
Haulotte
Type
Compact 8
Serienummer
CE130871
Bouwjaar
2007
Werkhoogte
8,20 mtr
Platform bel.
350 kg
Eigen gewicht
1730 kg
PMG nr
2901
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Haulotte Compact 8 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8 meter en een platformbelasting tot 350 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, elektrische besturing en compacte bouw heeft de C8 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. De grote hefcapaciteit maakt deze machine zeer geschikt voor de zwaardere klussen. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Haulotte Compact 8 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!