Haulotte Star 10-1

Merk
Haulotte
Type
Star 10-1
Serienummer
ME109805
Bouwjaar
2012
Werkhoogte
10,00 mtr
Zijdel. bereik
3,00 mtr
Platform bel.
200 kg
Eigen gewicht
2677 kg
Urenstand
80
PMG nr
4700
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze haulotte Star 10 masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 10 meter, het zijdelingsbereik van 3 meter en een platformbelasting tot 200 kilogram is deze persoonshoogwerker perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken. Met non-marking banden, het grote bereik en elektrische besturing  heeft de Haulotte Star 10 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Haulotte Star 10-1 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!