Holland Lift Y-64EL8

Merk
Holland Lift
Type
Y-64EL8
Serienummer
6316
Bouwjaar
2007
Werkhoogte
8,40 mtr
Platform bel.
350 kg
Eigen gewicht
1860 kg
Urenstand
337
PMG nr
2158
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Holland Lift Y-64EL8 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8,40 meter en een platformbelasting tot 350 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, compacte bouw en simpele elektrische besturing heeft de Y-64EL8 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en met een breedte van 85 centimeter door deuren past, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Holland Lift Y-64EL8 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!