Holland Lift Z-45EL8

Merk
Holland Lift
Type
Z-45EL8
Serienummer
6128
Bouwjaar
2007
Werkhoogte
6,50 mtr
Platform bel.
220 kg
Eigen gewicht
1065 kg
PMG nr
1786
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Holland Lift Z-45EL8 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 6,50 meter en een platformbelasting tot 220 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht, elektrische besturing en zeer compacte bouw heeft de Z45EL8 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en slechts 80 centimeter breed is, biedt deze machine een enorme flexibiliteit. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze  Holland Lift Z-5EL8 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!