Iteco IG6080

Merk
Iteco
Type
IG6080
Serienummer
7735
Bouwjaar
2003
Werkhoogte
8,00 mtr
Platform bel.
230 kg
Eigen gewicht
1340 kg
PMG nr
1794
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Iteco IG6080 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8 meter en een platformbelasting tot 230 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht, elektrische besturing en zeer compacte bouw heeft de IG6080 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en slechts 79 centimeter breed is, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. De geringe breedte zorgt ervoor dat deze machine door iedere deur past. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Iteco IG 6080 van PMG Techniek aan het juiste adres. 

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!