Iteco IG8150

Merk
Iteco
Type
IG8150
Serienummer
IG81-7785
Bouwjaar
2003
Werkhoogte
10,00 mtr
Platform bel.
465 kg
Eigen gewicht
1900 kg
Urenstand
393
PMG nr
1987
Extra informatie
Met nieuwe accu's en acculader!
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Iteco IG8150 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 10 meter en een platformbelasting tot 465 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, elektrische besturing, compacte bouw en grote platformbelasting heeft de IG8150 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine een enorme flexibiliteit voor zowel binnen als buiten. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Iteco IG 8150 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!