Iteco IG8089

Werkhoogte 10 meter en past door elke deur.
Merk
Iteco
Type
IT8089
Serienummer
IT80-8845
Bouwjaar
2006
Werkhoogte
10,00 mtr
Platform bel.
365 kg
Eigen gewicht
1800 kg
PMG nr
1989
Extra informatie
Met nieuwe accu's en acculader!
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Iteco IT8089 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 10 meter en een platformbelasting tot 365 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht, elektrische besturing en zeer compacte bouw heeft de IT8089 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en slechts 79 centimeter breed is, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. De geringe breedte zorgt ervoor dat deze machine door iedere deur past. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Iteco IG 8089 van PMG Techniek aan het juiste adres. 

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!