JCB S1930E

Nieuw en ongebruikt,
Merk
JCB
Type
S1930E
Serienummer
2536122
Bouwjaar
2018
Werkhoogte
7,72 mtr
Platform bel.
230 kg
Eigen gewicht
1480 kg
Urenstand
0,9
PMG nr
3520
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze ongebruikte JCB S1930E schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8 meter en een platformbelasting tot 230 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht, elektrische besturing en zeer compacte bouw heeft de S1930E perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en slechts 76 centimeter breed is, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands, ongebruikte schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze JCB S1930E van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!