Toucan JLG 12E

Merk
JLG
Type
12E
Serienummer
A300056583
Bouwjaar
2018
Werkhoogte
11,83 mtr
Zijdel. bereik
5,10 mtr
Platform bel.
200 kg
Eigen gewicht
4300 kg
Urenstand
211
PMG nr
4207
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Toucan 12E masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 11,83 meter, het zijdelingsbereik van 5,10 meter en een platformbelasting tot 200 kilogram is deze persoonshoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, het grote bereik en elektrische besturing  heeft de Toucan 12 E perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Toucan 12E van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!