JLG 25AM

Merk
JLG
Type
25AM
Serienummer
0900032279
Bouwjaar
2010
Werkhoogte
9,67 mtr
Platform bel.
159 kg
Eigen gewicht
395 kg
PMG nr
4486
Extra informatie
Makkelijk zelf te vervoeren, manueel verplaatsbaar en toch bijna 10 meter!
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze JLG 25AM masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 10 meter en een platformbelasting tot 159 kilogram is de eenpersoonshoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht van 395kg, elektrische besturing en zeer compacte bouw, heeft de 25AM perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Door het lage eigen gewicht is deze machine zeer makkelijk manueel te verplaatsen. Werkt op accu, de lader is geintegreerd. Zoekt u een tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze JLG 25 AM van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!