JLG 36AM

Ongebuikt, nieuw product.
Merk
JLG
Type
36AM
Serienummer
0900036172
Bouwjaar
2015 (nieuw)
Werkhoogte
13,06 mtr
Platform bel.
135 kg
Eigen gewicht
475 kg
PMG nr
2627
Extra informatie
Manueel verrijdbaar.
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze JLG 36AM masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 13 meter en een platformbelasting tot 159 kilogram is de eenpersoonshoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht van 475kg, elektrische besturing en zeer compacte bouw, heeft de 36AM perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Door het lage eigen gewicht is deze machine zeer makkelijk manueel te verplaatsen. Werkt op accu, de lader is geintegreerd. Zoekt u een tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze JLG 36 AM van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!