JLG 4069M

Gestempelde by-energy op non-marking!
Merk
JLG
Type
4069M
Serienummer
0200176911
Bouwjaar
2011
Werkhoogte
14,19 mtr
Platformbel.
360 kg
Eigen gewicht
4800 kg
Urenstand
152
PMG nr
2155
Extra informatie
Nagenoeg nieuwe machine.
Prijs
Verkocht

Deze by-energy JLG 4069M schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 14 meter en een platformbelasting tot 360 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, elektrische besturing, stempelautomaat, compacte bouw en grote hoogte heeft de 4069M perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden biedt deze machine een enorme flexibiliteit. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze JLG 3369 LE van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!
 
 
Als TÜV Nederland zijnde verzorgen wij jaarlijkse de opfriscusussen voor de keurmeesters van PMG Techniek B.V.