JLG 500RTS

Vier wiel aangedreven en 4 wiel gestuurd. Platformen beide hydraulisch verschuifbaar.
Merk
JLG
Type
500RTS
Serienummer
0200131662
Bouwjaar
2005
Werkhoogte
17,24 mtr
Platform bel.
900 kg
Eigen gewicht
8500 kg
PMG nr
1867
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze zeer robuuste JLG500RTS ruw terrein schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 17 meter en een platformbelasting tot 900 kilogram is de schaarhoogwerker perfect voor de zwaarste klussen. De diesel motor en 4 x 4 aandrijving maakt de 500RTS perfect inzetbaar op de ruwste bouwplaatsen. De stempels maken het mogelijk om ook op zeer ongelijke oppervlakte de maximale hoogte te bereiken. De grote lengte van het platform, 6,90 meter, maakt deze machine uiterst geschikt om grote oppervlakte met meerdere personen te bewerken. Zoekt u een tweedehands ruw terrein schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze JLG 500 RTS van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!