JLG 6RS

Merk
JLG
Type
6RS
Serienummer
1200025608
Bouwjaar
2017
Werkhoogte
7,79 mtr
Platform bel.
230 kg
Eigen gewicht
1565 kg
Urenstand
254
PMG nr
4719
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
€ 7.250,00
Financial lease v.a.
/mnd

Deze JLG 6RS schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8 meter en een platformbelasting tot 230 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht, elektrische besturing en zeer compacte bouw heeft de 6RS perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en slechts 81 centimeter breed is, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze JLG 6RS van PMG Techniek aan het juiste adres!

Tijdens kantooruren kunt u ook bellen: +31 (0)46 475 98 82
email: info@pmgtechniek.nl
 


 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!