JLG M3369

Bi-energy uitvoering op non marking wheels.
Merk
JLG
Type
M3369
Serienummer
0200131858
Bouwjaar
2005
Werkhoogte
12,06 mtr
Platformbel.
450 kg
Eigen gewicht
4750 kg
Urenstand
155
PMG nr
1784
Prijs
Verkocht

Deze JLG M3369 by energy uitvoering schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 12 meter en een platformbelasting tot 450 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, elektrische besturing, compacte bouw en grote hoogte heeft de M3369 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden biedt deze machine een enorme flexibiliteit. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze JLG M3369 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!
 
 
Als TÜV Nederland zijnde verzorgen wij jaarlijkse de opfriscusussen voor de keurmeesters van PMG Techniek B.V.