Magni ES0807E

Nieuw
Merk
Magni
Type
ES0807E
Serienummer
MC190703-66
Bouwjaar
2021 (nieuw)
Werkhoogte
7,82 mtr
Platform bel.
230 kg
Eigen gewicht
1415 kg
Urenstand
1
PMG nr
3639
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze nieuwe Magni ES0807E schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8 meter en een platformbelasting tot 230 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, elektrische besturing en compacte bouw heeft de ES0807E perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en slechts 0,76 meter breed is, biedt deze machine een enorme flexibiliteit. Zoekt u een nieuwe schaarhoogwerker in die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Magni ES 0807 E van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!