Manitou 100VJR Evolution

Uitgerust met nieuwe loopwielen
Merk
Manitou
Type
100VJR Evolution
Serienummer
583384
Bouwjaar
2009
Werkhoogte
9,90 mtr
Zijdel. bereik
3,15 mtr
Platform bel.
200 kg
Eigen gewicht
2650 kg
Urenstand
523
PMG nr
3367
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Manitou 100VJR Evolution masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 9,90 meter en een platformbelasting tot 200 kilogram is de eenpersoonshoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, het grote bereik, elektrische besturing en zeer compacte bouw, heeft de 100 VJR Evolutuion perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Manitoe 100VJR Evolution van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!