Manitou 105VJR

Merk
Manitou
Type
105 VJR2
Serienummer
511400
Bouwjaar
2007
Werkhoogte
10,30 mtr
Zijdel. bereik
3,30 mtr
Platform bel.
200 kg
Eigen gewicht
3280 kg
Urenstand
1163
PMG nr
4425
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Manitou 105 VJR 2 masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 10,30 meter en een platformbelasting tot 200 kilogram is de eenpersoonshoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, het grote bereik, elektrische besturing en zeer compacte bouw, heeft de 105VJR perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Manitoe 105VJR2 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!