Oil&Steel Octopussy 1715 Twin

Kooi simpel afneembaar, past door een deur. Bi-energy aangedreven.
Merk
Oil&Steel
Type
Octopussy 1715 Twin
Serienummer
179600903
Bouwjaar
2009
Werkhoogte
17,00 mtr
Zijdel. bereik
6,85 mtr
Platform bel.
200 kg
Eigen gewicht
1980 kg
Urenstand
633
PMG nr
1466
Extra informatie
Bi engery aangedreven, 220V plus diesel.
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Oil & Steel Octopussy 1715 Twin rupshoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 17 meter en zijdelings bereik van 7 meter geeft rupshoogwerker een groot bereik. De bi energy uitvoering, accu en verbrandingsmotor, geeft deze Octopussy 1715 Twin perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. De rupsbanden die hydraulisch in de breedte verstelbaar zijn en de stempels maken deze machine geschikt voor ieder  buiten terrein. De beperkte afmetingen, 0,78 m x 2,05 m, hem uitermate geschikt maken om iedere binnenlocatie te berijken, hij past door vrijwel iedere deur. Zoekt u een tweedehands rupshoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Oil & Steel Octopussy 1715 Twin van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!