Sky Jack SJ6832RT

Merk
Sky Jack
Type
SJ6832RT
Serienummer
37001048
Bouwjaar
2007
Werkhoogte
11,75 mtr
Platform bel.
454 kg
Eigen gewicht
3475 kg
Urenstand
1570
PMG nr
2990
Prijs
Verkocht

Deze SkyJack ruwterrein schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 12 meter en een platformbelasting tot 454 kilogram is de RT schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met de compacte bouw en grote hoogte heeft de SJ6832RT perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden biedt deze machine een enorme flexibiliteit voor zowel binnen als buiten. Zoekt u een tweedehands ruwterrein schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze SkyJack SJ 6832 RT van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!