SkyJack SJ6832RTE

Bi Energy
Merk
Sky Jack
Type
SJ6832RT
Serienummer
37300157
Bouwjaar
2015
Werkhoogte
11,58 mtr
Platform bel.
453 kg
Eigen gewicht
3577 kg
Urenstand
349
PMG nr
4827
Extra informatie
Non Marking banden en een Kubota aggregaat
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze zeer robuuste Bi- Energy SkyJack SJ6832RTE ruw terrein schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine met Non-marking banden en een Kubota aggregaat . Met een werkhoogte van 12 meter en een platformbelasting tot 453 kilogram is de schaarhoogwerker perfect voor de zwaarste klussen. De electro motor en 4 x 4 aandrijving maakt de SJ 6832RTE perfect inzetbaar voor binnen en buiten. De stempels maken het mogelijk om ook op zeer ongelijke oppervlakte de maximale hoogte te bereiken. Zoekt u een tweedehands ruw terrein schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Sky Jack SJ 6832 RTE van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!