SkyJack SJ3220

Merk
SkyJack
Type
3220
Serienummer
60004979
Bouwjaar
2015
Werkhoogte
8,10 mtr
Platformbel.
408 kg
Eigen gewicht
1592 kg
Urenstand
33
PMG nr
2258
Extra informatie
Niet van nieuw te onderscheiden!
Prijs
Verkocht

Deze SkyJack SJ III 3220 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8 meter en  hoge platformbelasting tot 408kg is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, een laag eigen gewicht, elektrische besturing en zeer compacte bouw heeft de SJ3220 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden slechts 80 centimeter breed is, biedt deze veel flexibiliteit. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Sky Jack SJ3220 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!
 
 
Als TÜV Nederland zijnde verzorgen wij jaarlijkse de opfriscusussen voor de keurmeesters van PMG Techniek B.V.