SkyJack SJ4620

Merk
SkyJack
Type
SJ4620
Serienummer
70006990
Bouwjaar
2012
Werkhoogte
7,90 mtr
Platform bel.
590 kg
Eigen gewicht
1860 kg
Urenstand
243
PMG nr
4762
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze SkyJack SJ4620 schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8 meter en een platformbelasting tot 590 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, elektrische besturing, compacte bouw en grote hoogte heeft de SJ4620 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en slechts 1,20 meter breed is, biedt deze machine een enorme flexibiliteit voor zowel binnen als buiten. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Sky Jack SJ-4620 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!