SkyJack SJ6826 RT

Merk
SkyJack
Type
SJ6826
Serienummer
37003249
Bouwjaar
2012
Werkhoogte
9,92 mtr
Platform bel.
567 kg
Eigen gewicht
2903 kg
Urenstand
1827
PMG nr
4645
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze SkyJack SJ6826 RT schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 10 meter en een platformbelasting tot 567 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, elektrische besturing, compacte bouw en grote hoogte heeft de SJ6826 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en slechts 1,76 meter breed is, biedt deze machine een enorme flexibiliteit voor zowel binnen als buiten. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Sky Jack SJ-6826 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!