Toucan 800DI

Merk
Toucan
Type
800DI
Serienummer
8838
Bouwjaar
2002
Werkhoogte
8,10 mtr
Zijdel. bereik
2,80 mtr
Platform bel.
200 kg
Eigen gewicht
2000 kg
Urenstand
1164
PMG nr
4451
Extra informatie
Uniek grote kooi, gewicht van 2 ton.
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Toucan 800DI masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8 meter, het zijdelingsbereik van 2,80 meter en een platformbelasting tot 200 kilogram is deze persoonshoogwerker perfect om binnen te gebruiken. Met non-marking banden, een eigen gewicht van 2 ton en elektrische besturing  heeft de Toucan 800 perfecte eigenschappen voor een de lastigere interne klussen. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. De grote werkkooi maken deze specifieke JLG Toucan 800DI uniek. Zoekt u een tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Toucan 800 A van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!