Toucan 861

Merk
JLG
Type
Toucan 861
Serienummer
A300002357
Bouwjaar
2006
Werkhoogte
8,60 mtr
Zijdel. bereik
3,30 mtr
Platform bel.
220 kg
Eigen gewicht
2980 kg
Urenstand
1032
PMG nr
3191
Extra informatie
Kan voor zowel buiten en binnen werkzaamheden gebruikt worden.
Prijs
Verkocht

Deze Toucan 861 masthoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 8,50 meter, het zijdelingsbereik van 3,50 meter en een platformbelasting tot 220 kilogram is deze persoonshoogwerker perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken. Met non-marking banden, en elektrische besturing  heeft de Toucan 861 perfecte eigenschappen voor een de lastigere interne klussen. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands masthoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Toucan 861 van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!